Telefon:       0238524764
Mobil:          0723562573


Program de lucru:
Luni-Vineri:  8:00 - 16:00
Sâmbăta:    Închis
Duminica:   Închis
Politică cookies - Termeni și condiții
© 2014 Pro Gaz ® Toate drepturile rezervate
S.C. PRO GAZ S.R.L.
CUI: RO16567207
Nr.ord.Reg.Com: J10/622/2004
Banca: Transilvania Buzău
COD IBAN:
RO19 BTRL 0100 1202 R587 32XX
Autorizație R.A.R.
257/06.12.2004
Emulatoare nivel benzină
Datorită diversității sistemelor de injecție de pe piață, utilizarea unui emulator de nivel de benzină este necesară pe anumite autoturisme în momentul funcționării pe GPL când se înregistrează un consum fals de benzină.
Astfel, emulatoarele permit sistemului de injecție să afișeze nivelul real de benzină din rezervor.
La unele mărci de autoturisme, sistemul de injecție de benzină actualizează nivelul de benzină doar în momentul pornirii motorului (ex. Peugeot, Citroen, etc.). La alte mărci (ex. Renault, Ford, etc.), actualizarea nivelului de carburant benzină are loc pe toată durata funcționării motorului.
Emulatoare presiune benzină
FPE (Emulatorul de presiune benzină) emulează presiunea de benzină la valoarea corectă la vehiculele alimentate cu GPL sau CNG. În timp ce vehiculul rulează pe GPL, există o lipsă de consum de benzină în rampa de injectoare benzină și presiunea de benzină crește peste valoarea de bază. Acest fenomen determină ECU benzină să scurteze timpul de injecție și raportează o eroare. Emulatorul de presiune benzină este utilizat pentru a evita eroarea produsă. FPE este necesar a fi utilizat pe mai multe autovehicule cum ar fi: Chevrolet Captiva, Opel Astra H, Opel Insignia, Mercedes 63 AMG, Ford Explorer, Jaguar X-Type, Volvo XC-90, Mustang 4.0, etc.
Stiați că:
GPL-ul are nevoie de un curent de aprindere mai mare decât benzina? De exemplu, în timp ce 14kV sunt necesari pentru un motor ce funcționează cu benzină, 16kV vor fi necesari pentru o aprindere sigură, în condițiile unui motor ce funcționează cu gaz. Funcționarea cu gaz produce o temperatură mai înaltă în camera de combustie?
În concluzie, voltajul necesar pentru aprindere precum și temperatura mai înaltă din camera de combustie, produc o uzare mai rapidă a învelișului electrozilor. Bujiile constituie o condiție esențială pentru a asigura fiabilitatea, performanța și o durată de funcționare lungă ale motorului pe GPL.
Bujii pentru GPL
Aveți încredere în experiența Bosch în alegerea bujiei potrivite pentru mașina dumneavoastră, indiferent de marca și de combustibilul utilizat.
Pro Gaz
Experți din pasiune
Arie rezervată
Echipamente GPL