Telefon:       0238524764
Mobil:          0723562573


Program de lucru:
Luni-Vineri:  8:00 - 16:00
Sâmbăta:    Închis
Duminica:   Închis
Politică cookies - Termeni și condiții
© 2014 Pro Gaz ® Toate drepturile rezervate
S.C. PRO GAZ S.R.L.
CUI: RO16567207
Nr.ord.Reg.Com: J10/622/2004
Banca: Transilvania Buzău
COD IBAN:
RO19 BTRL 0100 1202 R587 32XX
Autorizație R.A.R.
257/06.12.2004
Landi Renzo Prime OBD
Landi Renzo, liderul mondial al industriei instalaţiilor GPL, aduce cu noul său produs LSI Prime OBD o soluţie tehnologică de ultimă generaţie destinată conversiei pe GPL a maşinilor cu cele mai noi sisteme de injecţie de benzină. Instalaţia GPL LSI Prime OBD este alegerea ideală atât pentru maşinile cu 3 sau 4 cilindri, cât şi pentru maşinile cu 5, 6 sau 8 cilindri, răspunzând cu succes chiar și celor mai pretențioase norme de poluare Euro 5 și Euro 6.
LSI Prime este o centrală electronică capabilă de autoadaptare a funcționării injectoarelor de GPL, evitând aprinderea martorului Check Engine provocată de utilizarea carburantului de calitate îndoielnică.
Oferă posibilitatea de conectare la mufa OBD II a maşinii pentru diagnoză și autoadaptare.
Reductor LI02
LI-02 - Reductor vaporizator de presiune cu o singură treaptă de reducere a presiunii, dotat cu supapă de siguranță, cu posibilitatea de a integra electrovalva de gaz cu filtru. Reductor testat intensiv, recomandat pentru instalare pe motoarele aspirate în mod normal până la 110 Kw putere.
Reductor IG1
IG1 - Reductor vaporizator de presiune în două trepte de reducere a presiunii, dotat cu supapă de siguranță, cu elctrovalva de gaz cu filtru încorporat. Reductor testat intensiv, recomandat pentru instalare pe motoarele aspirate în mod normal până la 200 Kw putere.
Comutator Landi Renzo EVO
Un modul de control electronic ale căror funcții sunt:
- Comutator de gaz / benzină și informează cu privire la combustibilul utilizat prin intermediul a două LED-uri. 
- Afișează cantitatea de gaz din rezervor, folosind 5 LED-uri.
- Comutatorul dispune de asemenea de un dispozitiv acustic (buzzer), care intră în funcțiune în următoarele condiții: la trecerea pe benzină pentru joasă presiune (la terminarea gazului) și la trecerea pe benzină în urma unei erori (funcție de diagnoză).
Senzor presiune / temp. gaz și MAP
Senzor de presiune / temperatura gaz și depresiune MAP are rolul de a colecta date necesare pentru buna funcționare a calculatorului de gaz.
Rampă de injectoare EVO
Rampa de injectoare EVO combină caracteristicile tehnice ale unei rampe comune de injecție cu rezistență excepțională la impurități de gaze.
Specificații:
- timp de deschidere injectoare - 2,0 ms
- timp de închidere injectoare    - 1,9 ms
- durata de funcționare 300 000 000 cicluri
- pentru o funcționare în condiții optime se recomandă înlocuirea kitului de revizie la fiecare 30 000 km.
Filtru de gaz
Este poziționat între reductorul vaporizator și rampa de injectoare pentru a filtra GPL-ul în fază gazoasă. Filtrul conține un element filtrant care garantează o capacitate de filtrare de 10 μm.
Vezi manual de utilizare pentru acest produs
Acest produs nu mai face parte din oferta Pro Gaz
Pro Gaz
Experți din pasiune
Arie rezervată
Echipamente GPL