Telefon:       0238524764
Mobil:          0723562573


Program de lucru:
Luni-Vineri:  8:00 - 16:00
Sâmbăta:    Închis
Duminica:   Închis
Politică cookies - Termeni și condiții
© 2014 Pro Gaz ® Toate drepturile rezervate
S.C. PRO GAZ S.R.L.
CUI: RO16567207
Nr.ord.Reg.Com: J10/622/2004
Banca: Transilvania Buzău
COD IBAN:
RO19 BTRL 0100 1202 R587 32XX
Autorizație R.A.R.
257/06.12.2004
Instalații GPL Landi Renzo EVO
Cu peste 50 ani în domeniu, liderul mondial al industriei echipamentelor auto GPL , compania italiana Landi Renzo a lansat un nou echipament gpl auto secvenţial : Landi Renzo EVO. Produsul înglobează vasta experiență a companiei italiene în acest domeniu utilizând materiale și tehnologie de ultimă generație, făcând din Landi Renzo EVO un echipament de referință.
Prin Landi Renzo EVO producătorul pune la dispoziţie un echipament pretabil pentru cele mai noi cerinţe pe piaţă, putând echipa motorizări de 3 sau 4 cilindri.
Noul calculator Landi Renzo EVO este aprobat pentru aplicații cu norma de poluare Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5 şi Euro 6. Punctele forte ale acestei noi unități sunt fiabilitatea și precizia de autocalibrare care permit finalizarea rapidă și cu succes a calibrării mașinii dar și dimensiunile reduse care face posibil poziționarea acestuia în spații înguste. În schimb nu sunt sacrificate ajustarea potențială a hărții de calibrare extinsă și integrarea de benzină dacă este necesar (Hi power - permite trecerea pe benzină după o anumită turație dorită).
Cu Landi Renzo EVO este de asemenea posibil de a diagnostica componentele instalației GPL. Această diagnoză este foarte utilă în cazul unor defecte intermitente ca exemplu contact imperfect.
Reductor LI02
Reductor LI10
LI-02 - Reductor vaporizator de presiune cu o singură treaptă de reducere a presiunii, dotat cu supapă de siguranță, cu posibilitatea de a integra electrovalva de gaz cu filtru. Reductor testat intensiv, recomandat pentru instalare pe motoarele aspirate în mod normal până la 110 Kw putere.
LI10 - Reductor vaporizator de presiune într-o treaptă de reducere a presiunii, dotat cu supapă de siguranță. Designul compact, care integrează electrovalva de gaz și un filtru înlocuibil, este combinat cu o putere de ieșire mare, utilizabil atât pentru motoarele aspirate cât și pentru motoarele supraalimentate de ultimă generație. Puterea maximă de alimentare - LI10 aspirat - 140 Kw; LI10 turbo - 160 Kw; LI10 M aspirat majorat - 200 Kw; LI10 M turbo majorat - 200 Kw.
Comutator Landi Renzo EVO
Senzor presiune / temp.gaz și MAP
Un modul de control electronic ale căror funcții sunt:
- Comutator de gaz / benzină și informează cu privire la combustibilul utilizat prin intermediul a două LED-uri.
- Afișează cantitatea de gaz din rezervor, folosind 5 LED-uri.
- Comutatorul dispune de asemenea de un dispozitiv acustic (buzzer), care intră în funcțiune în următoarele condiții: la trecerea pe benzină pentru joasă presiune (la terminarea gazului) și la trecerea pe benzină în urma unei erori (funcție de diagnoză).
Senzor de presiune / temperatura gaz și depresiune MAP are rolul de a colecta date necesare pentru buna funcționare a calculatorului de gaz.
Rampă injectoare EVO
Filtru de gaz
Rampa de injectoare EVO combină caracteristicile tehnice ale unei rampe comune de injecție cu rezistență excepțională la impurități de gaze.

Specificații:
- timp de deschidere injectoare - 2,0 ms
- timp de închidere injectoare    - 1,9 ms
- durata de funcționare 300 000 000 cicluri
- pentru o funcționare în condiții optime se recomandă înlocuirea kitului de revizie la fiecare 30 000 km.
Este poziționat între reductorul vaporizator și rampa de injectoare pentru a filtra GPL-ul în fază gazoasă. Filtrul conține un element filtrant care garantează o capacitate de filtrare de 10 μm.
Vezi manual de utilizare pentru acest produs
Pro Gaz
Experți din pasiune
Arie rezervată
Echipamente GPL