S.C. PRO GAZ S.R.L.
CUI: RO16567207
Nr.ord.Reg.Com: J10/622/2004
Banca: Transilvania Buzău
COD IBAN:
RO19 BTRL 0100 1202 R587 32XX
Autorizație R.A.R.
257/06.12.2004
Telefon:       0238524764
Mobil:          0723562573


Program de lucru:
Luni-Vineri:  8:00 - 16:00
Sâmbăta:    Închis
Duminica:   Închis
Politică cookies - Termeni și condiții
© 2022 Pro Gaz ® Toate drepturile rezervate

Instalații GPL Stag 4 Q-Box Basic

Stag-4 Q-Box Basic este primul controler din generația Q-Box pentru motoare cu patru cilindri și injecție multipunct secvențială de combustibil.
Design-ul unitar se bazează pe un microprocesor modern, de înaltă performanță pe 32 de biți care să permită un control foarte precis al dozării de gaz, reacție rapidă la diferiți parametri ai motorului și măsurarea timpului de injecție de benzină.
Platforma hardware oferă o gamă largă de funcții utile, inclusiv posibilitatea schimbării secvenței de injectare, suport pentru comunicații fără fir (Bluetooth) și citirea turației motorului pe baza semnalelor de injecție de benzină. Designul permite adăugarea de noi funcții și extensii ale seriei Q-box.
Compact și cu o carcasa robustă cu un aranjamentul ergonomic al elementelor funcționale, permite instalarea în orice poziție în compartimentul motorului. Materialul plastic de înaltă calitate utilizat pentru carcasa controlerului a fost examinat și testat ca rezistență mecanică, climatice și la șocuri termice. Acesta demonstrează o rezistență ridicată la forțele aplicate și condițiile meteorologice. O placă de bază a carcasei realizată din oțel inoxidabil garantează o rezistență ridicată la coroziune și subliniază aspectul unic al carcasei.
Stag Q-Box Basic este fabricat pe baza celor mai noi tehnologii și componente de calitate superioară testate în laboratoare la Centrul de Cercetare și Dezvoltare AC în conformitate cu standardele de automobile. Selecția ideală a componentelor și procesorul inovator de semnal pe 32 de biți pentru a garanta o dozare precisă și instantanee de combustibil și pentru a îmbunătăți economia de gaz. STAG 4 Qbox BASIC este o soluție optimă pentru motoarele moderne, asigurând viață lungă a acestora, operarea fără defecțiuni, siguranță și confort.
Beneficii
O carcasă ușoară, compactă, cu un conector drept, ceea ce face instalarea în compartimentul motorului mai rapid;
O platformă hardware bazat pe un microprocesor pe 32 de biți dedicat domeniului auto;
O gamă largă de temperaturi de funcționare (-40 ° C, + 125 ° C);
Soluții hardware pentru o mai bună protecție a datelor și a opțiunilor de extensie a controlerului;
Suport pentru comunicații fără fir (Bluetooth);
Autotestare și capacitatea de acționare a componentelor;
Citirea turației pe baza semnalelor de la injectoarele de benzină;
Modificarea secvenței de injecție opțională;
La defect de management - înregistrarea stop-cadru;
Operarea cu diferite comutatoare LED-300, LED-300/400 și LED-400;
Componente și materiale de calitate superioară testate în conformitate cu standardele de automobile.
Durabilitatea
În conformitate cu ipotezele de proiectare, carcasa controlerului este un model cu perete subțire datorită cerinței de greutate scăzută a instalației.  Materialele utilizate pentru carcasă dă garanția pentru rezistență optimă la impact păstrând în același timp o greutate redusă. Ambele, materialele și forma carcasei, garantează o funcționare optimă pentru controler în ceea ce privește sarcinile termice prezente în compartimentul motorului. Deși carcasa aparent delicată, este capabilă să protejeze modulul electronic împotriva umezelii și a sarcinilor de impact în intervalul de temperatură de -20 ° C  +120 ° C. În condiții normale de funcționare, carcasa nu este expusă la deformare permanentă, dar este rezistentă și la vibrațiile cauzate de sistemul de conducere și a impactului în mod aleatoriu de pietriș (nisip, pietre etc.) pe carosabil.
Rezistența la zgârieturi
În condiții normale de funcționare, carcasa nu este expusă la zgariere continuu cu obiecte ascuțite.
Zgârieturile pot afecta aspectul, dar ele nu reduc parametrii de protecție. Capace din plastic crăpate sau placa de bază din oțel inoxidabil sunt încă rezistente la coroziune.
Etanșarea
Carcasa controlerului a fost proiectată pentru a asigura etanșeitatea, în conformitate cu cerințele din articolele și regulamentele CEE-ONU aplicabile. Protecția la infiltrare este evaluată IP54 cu conectorul cablajului conectat. Carcasa este sigilată numai cu cablajul conectat (în condiții normale de funcționare conectorul este conectat în mod constant). Forma curbată a carcasei este destinată să compenseze deformări ale elementelor acesteia în diferite condiții de temperatură din interiorul compartimentului motorului (dilatarea termică a carcasei).
Calități vizuale
Materialele de înaltă calitate, forma unică și inovatoare a carcasei și a calității procesului de fabricație permit reținerea soluțiilor de înaltă calitățile estetice ale unității. Capacul carcasei este realizat din material plastic modern de înaltă calitate, cu rezistență îmbunătățită la impact și rezistență la o gamă largă de temperaturi. Placa de bază din oțel inoxidabil subliniază caracterul unic al carcasei.

Rampă injectoare AC-W02

Specificații tehnice:
Puterea max - 42 kw/cil
Rezistență bobină 1,9 ohm
Timp de deschidere  -  2,0 ms
Timp de închidere     -  1,0 ms
Durată de servisare:
Urban - 100 000 km
Extraurban - 200 000 km

Reductor Tomasetto AT09

Reducorul Tomasetto AT09 vine în două variante de echipare:
-Alaska cu o putere de alimentare de până la 90 kw;
-Artic cu o putere de alimentare de până la 130 kw;
Ambele variante au filtru gaz încorporat.

Comutator ONE Touch AC

Un modul de control electronic ale căror funcții sunt:
- Comutator de gaz / benzină și informează cu privire la combustibilul utilizat prin intermediul unui LED bicolor.
- Afișează cantitatea de gaz din rezervor, folosind 4 LED-uri.
- Comutatorul dispune de asemenea de un dispozitiv acustic (buzzer), care intră în funcțiune în următoarele condiții: la trecerea pe benzină pentru joasă presiune (la terminarea gazului).

Rampă injectoare AC-W01

Specificații tehnice:
Puterea max - 39 kw/cil
Rezistență bobină 2 ohm
Timp de deschidere  -  2,4 ms
Timp de închidere     -  1,7 ms
Durată de servisare:
Urban - 100 000 km
Extra urban - 200 000 km

Injectoare Hana

Specificaţii tehnice:
Rezistenţa bobină 1,9 ohm
Timp de deschidere - 2,0 ms
Timp de închidere - 1,9 ms
Durată de funcţionare: nespecificat

Senzor presiune gaz PS-02

Senzor de presiune și temperatură gaz are rolul de a colecta date necesare pentru buna funcționare a calculatorului de gaz

Filtru gaz

Este poziționat între reductorul vaporizator și rampa de injectoare pentru a filtra GPL-ul în fază gazoasă. Filtrul conține un element filtrant care garantează o capacitate de filtrare de 10 μm.
Vezi manual de utilizare pentru acest produs
Pro Gaz
Experți din pasiune
Arie rezervată
Echipamente GPL